Ξενοδοχείο Παπαδάκης
Νάουσσα, Πάρος

Τηλ.: 22840 51643 | Κινητό: 6980 193301
Φαξ: 22840 51269
EMAIL: papadakis_paros@hotmail.gr

English Ελληνικά
Ξενοδοχείο Παπαδάκης στην Πάρο - Νάουσσα
Codibee
Κλείσιμο
Άνοιγμα

ΠΑΡΟΣ

Πάρος

 Google Map      Χάρτης Πάρου

Η Πάρος, ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο των Κυκλάδων. Ξεχωρίζει για την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική, τις υπέροχες παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Αν και η Πάρος είναι αρκετά ανεπτυγμένη τουριστικά, ωστόσο θα βρείτε και πολλά ήσυχα, απομονωμένα μέρη. Είναι ο ιδανικός προορισμός τόσο για νέους όσο και για οικογένειες. Η Παροικιά και η Νάουσσα είναι οι μεγαλύτερες πόλεις του νησιού, με άσπρα πέτρινα σπίτια, πλακόστρωτα δρομάκια και κυκλαδίτικους ανεμόμυλους. Η Νάουσσα, ειδικότερα, είναι ένα υπέροχο μέρος για βόλτες, ενώ το γραφικό λιμανάκι της είναι τριγυρισμένο από ταβέρνες και καφετέριες.

Οι παραλίες της Πάρου είναι πεντακάθαρες και ιδανικές για ξεκούραση. Οι Κολυμπήθρες και η Σάντα Μαρία είναι δυο υπέροχες παραλίες σε μικρή απόσταση από τη Νάουσσα. Στο νοτιο-ανατολικό μέρος του νησιού, θα βρείτε μεγάλες οργανωμένες αμμουδιές, όπως η Χρυσή Ακτή και η Νέα Χρυσή Ακτή. Οι δύο αυτές παραλίες είναι ιδανικές για windsurfing και kite surfing, λόγω των μελτεμιών που φυσούν στην περιοχή το καλοκαίρι.